Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

Onze werkwijze

Bij Heerding streven we naar een gestroomlijnd proces, waarbij transparantie, ontzorgen en een prettig contact centraal staat. Onze aanpak bestaat in de basis uit 4 stappen:

1.

We hebben contact om uw wensen te bespreken, dat kan telefonisch, via mail of Whatsapp. Wij zijn uw vraagbaak en zetten onze expertise in om u te adviseren en te helpen uw wensen in kaart te brengen.

.

2.

We komen bij u op locatie om uw wensen verder door te nemen en de situatie ter plekke te beoordelen. We nemen maten, bekijken en bedenken wat er nodig is om uw project van A tot Z te realiseren.

.

3.

Al onze producten worden op maat gemaakt. Profielen worden gezaagd en gecoat, glas wordt gesneden en onze werkvoorbereiding kijkt wat er nodig is voor een succesvolle montage.

.

4.

Een team van ervaren monteurs komt uw project monteren. Demontage van het oude, voorbereiding voor het nieuwe, montage en afwerking gebeuren met uiterste zorg voor uw eigendommen en omgeving. 

Als de montage is afgerond zullen we samen uw nieuwe deur opleveren. Hierbij staat uw tevredenheid centraal, als er na de montage nog iets is wat beter kan dan horen we dat graag en kijken we samen naar een oplossing.

HEERDING

Betrouwbaar, persoonlijk, vakkundig

Heerding Toegangstechniek is al 15 jaar specialist in hoogwaardige toegangsoplossingen. Wij leveren topkwaliteit schuifwanden, automatische deuren en garagedeuren met persoonlijke service en deskundig advies.

Leer ons kennen en ontdek hoe we uw toegangsbehoeften kunnen vervullen.