Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

DE MAGIE VAN GLAZEN SCHUIFWANDEN

glazen schuifwand tuinkamer

Ervaar de magie van een glazen schuifwanden: Deze moderne oplossingen brengen niet alleen schoonheid, maar ook praktische voordelen. Horizontale schuifwanden creëren een vrije overgang naar buiten, waardoor u kunt genieten van natuurlijk licht en een panoramisch uitzicht.


Verticale glazen schuifwanden zijn net zo betoverend en voegen een gevoel van luxe en ruimte toe aan uw huis. Ze brengen natuurlijk licht naar binnen en vervagen de grenzen tussen binnen en buiten, waardoor er een gevoel van vrijheid en verbondenheid wordt gecreëert. Ze bieden comfort wanneer nodig en zorgen voor een gezonde luchtstroom.


Droomt u van een huis dat leeft met de omgeving? Overweeg dan onze glazen schuifwanden. Laat u inspireren en geniet van de voordelen van deze moderne oplossingen die schoonheid en functionaliteit combineren. Maak van uw huis een plek waar comfort en natuur samenkomen, elke dag opnieuw.

Voordelen van glazen schuifwanden:

1.

Verleng het buitenseizoen


Geniet langer van het buitenleven, ook als het weer even wat minder is. Sluit uw veranda gemakkelijk af tegen regen en kou, terwijl u geniet van het uitzicht en het gevoel van buiten zijn.

2.

Natuurlijk licht en ventilatie


Met een schuifpui laat u licht binnen: In de winter biedt invallend zonlicht extra warmte, terwijl wind en regen wordt buiten gehouden. In de zomer kunt u de pui openen, waardoor frisse lucht naar binnen kan.

3.

Ervaar comfort


Onze puien zijn eenvoudig in gebruik en met onze lage dorpel loopt u gemakkelijk binnen. Met een schuifpui wordt uw veranda een comfortabele en veelzijdige ruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden.

Wat onze glazen schuifwanden zo goed maakt:


Wij leveren niet zomaar een schuifpui: We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, op maat gemaakte producten. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en stijlvol.

Vink

Ruim toepasbaar


Onze glazen schuifwanden zijn geschikt voor uw tuinhuis, veranda of tuinkamer. Ook voor winkels, kantoor of terras hebben wij een geschikte oplossing.

Vink

Maximale lichtinval


Door het gebruik van ranke profielen ontstaat er een maximale licht inval. Zonlicht geeft warmte zodat u minder hoeft te stoken.

Vink

Goed vergendeld


Onze glazen schuifwanden worden standaard geleverd met vergrendeling. Zo kunt u uw ruimte afsluiten en uw eigendommen veilig achterlaten.

Vink

Vink

Stijlvol design


Onze ranke rails en profielen zorgen voor een maximaal glas oppervlak. Door slim gebruik van profielen zijn schroefgaten nagenoeg onzichtbaar.

Vink

Zelf in te delen


Bij onze horizontale glazen schuifwanden kunt u de deurpanelen naar beide kanten open schuiven. Zo kiest u zelf wat u op dat moment het beste uitkomt.

Vink

Goed geïsoleerd


Door geïsoleerd glas en het gebruik van borstels en rubbers hebben wind, regen en kou geen kans.

Bekijk onze glazen schuifwanden

Maak uw buitenervaring rijker en geniet in elk seizoen van het comfort van een glazen schuifwand

PROJECTEN

Bekijk hier een aantal succesvolle projecten en ontdek wat wij voor u kunnen doen:

Geïsoleerde glazen schuifwand in een buitenverblijf, Den Bosch

Geïsoleerde harmonica pui in een aanbouw, Rotterdam

Luxe glazen schuifwand in een Veranda, Doetinchem

Luxe glazen schuifwand in een Veranda, Wehl

Veel gestelde vragen:


Welke uitvoeringen zijn er mogelijk?
Onze glazen schuifwanden zijn leverbaar met drie-. vier of vijfvoudige rails. Door deurvleugels dubbel te plaatsen kunnen we grote overspanningen maken. Wij kunnen schuifpuien maken van 150 x 100 cm. tot 600 x 300 cm. (breedte x hoogte)Onze schuifpuien worden altijd voor u op maat geproduceerd. Zo garanderen we een optimale passing zonder grote overlappen in de vleugels of balken boven de rails. U krijgt een optimale passing en een maximaal uitzicht.

Van welk materiaal worden Heerding schuifpuien gemaakt?Onze glazen schuifwanden zijn samengesteld uit duurzaam aluminium en (geïsoleerd) veiligheidsglas. De geëxtrudeerde aluminium profielen worden 'om' de ruit gemonteerd en zo vormt zich een stevig geheel. Zowel aluminium als glas kunnen tot wel 98% gerecycled worden, onze glazen schuifwanden zijn dus duurzaam.

Hoe lang duurt de montage van een glazen schuifwand?Meestal kan de montage van een nieuwe glazen schuifwand in één dag gerealiseerd worden. Tijdens het voortraject zullen wij bekijken wat er gedaan moet worden en krijgt u een duidelijke omschrijving en planning.

Op welke ondergrond kunnen jullie monteren?Onze horizontale glazen schuifwanden zijn uitgevoerd met een 'dragend' syteem, wat wil zeggen dat het gewicht van de deurvleugels op de vloer rust. Een stabiele en waterpas vloer is hierbij belangrijk, dat kan bijvoorbeeld straatwerk, klinkers of beton zijn. Optioneel gebruiken we een funderingskoker, zo is er altijd een oplossing.

Neem contact op voor uw nieuwe glazen schuifwand: