Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

Luxe-Line openslaande deuren

Kwaliteitsdesign en onderhoudsvrij

Of u nu op zoek bent naar een openslaande deur voor uw woning of naar een loopdeur die perfect past bij uw garagedeur of schuur; De Luxe-Line biedt uitkomst in elke situatie.


De Luxe-Line is een veelzijdige deur en wordt volledig naar uw wens samengesteld. Hierbij gebruiken we thermisch onderbroken aluminium profielen, geïsoleerde panelen, HR++ glas en diverse opties zoals een meerpuntsvergrendeling, anti kerntrek deurbeslag of bijvoorbeeld een dranger.


We maken elke voor u op maat en afgestemd op uw wensen. Deze deuren zijn ook leverbaar met een vast zij- of bovenlicht.

Grijze dubbele openslaande deur

Bent u op zoek naar een klassieke of moderne deur? Of gaat u juist voor een industriële en trendy look? Met de enorme keuzes aan designs, structuren en kleuren, krijgt uw Luxe-Line altijd de uitstraling die u wenst.


Bekijk onze brochure over openslaande deuren voor meer informatie


SCHUURDEUR

MONTAGE IN EEN PAAR UUR GEREGELD.

NOOIT MEER SCHILDEREN

Aluminium deur en kozijn, geïsoleerd, matte fijnestructuur coating, HR++ glas, meerpuntssluiting en anti-kerntrek deurbeslag. Deze deur is helemaal af.


Zoals te zien op dit filmpje is de montage van uw nieuwe deur snel geregeld. Ons team van ervaren vakmensen werkt snel, schoon en secuur. De oude delen worden netjes afgevoerd  en u kunt genieten van een prachtig en een comfortabele entree.

Luxe-Line Single of Twin openslaande deuren

Onze deuren zijn in enkele of dubbele variant leverbaar.


Wij leveren uw deur met diverse accesoires zoals een meerpuntsvergrendeling, dranger of deurvastzetter. Onze deuren worden geleverd met SKG3 deurbeslag en hoogwaardige scharnieren. Zo kunt u zorgeloos genieten van comfort en veiligheid.Drempel of valdorpel:

Dorpel openslaande deur

Drempel

Bij de 17 mm drempel hebben water en wind
geen kans. Het deurdeel sluit aan met een rubber op het drempelprofiel. Dit maakt de aansluiting onder zeer wind- en waterdicht. Wij adviseren deze nieuwe drempel als standaard toe tepassen.

Extra opties:

Deurdranger

Deurdranger

Deurdranger met glijarm 206x55mm incl vast-
zetter.

enkele openslaande deur
Valdorpel openslaande deur

Valdorpel

Wanneer de 17 mm drempel niet mogelijk of gewenst is, bieden wij als alternatief een valdorpel aan. Deze dorpel met rubber aansluiting wordt gemonteerd in het deurdeel en “valt” als het ware naar de vloer bij het sluiten van de deur. De drempel komt bij de valdorpel volledig te vervallen

Deur vastzetter

Deurvastzetter

Als optie leverbaar een deurvastzetter waarmee u uw deur op elke gewenste positie open kunt zetten

Dubbele openslaande deur

Neem contact op voor uw nieuwe openslaande deur