Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

PREMIUM VOUWDEUREN

Scroll voor meer

PREMIUM VOUWDEUREN

Vouwdeur met geïntegreerde screen en hor

Vouwdeur met hor en screen

Exclusieve leverancier van de PREMIUM vouwdeuren van CENTOR.


Er is niks fijner als een mooie en comfortabele woning. Wanneer u alleen genoegen neemt met het allerbeste, bent u met onze CENTOR producten gegarandeerd tevreden.


De producten van CENTOR staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie. Een aluminium exterieur zorgt voor een strak, duurzaam en onderhoudsvrij geheel, terwijl het eiken interieur zorgt voor een warm en fraai aangezicht vanuit uw woonkamer of keuken. Breidt uw vouwdeur uit met een geïntegreerde screen en/of hor en geniet van een open deur zonder vervelende beestjes.


Met de vouwdeuren van CENTOR geniet u van comfort en kwaliteit, zonder in te leveren op gemak of uiterlijk.


Ook voor de andere deuren en ramen in uw woning kunt u van onze CENTOR producten gebruik maken. Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken.


Unieke eigenschappen:

1.

Exclusieve kwaliteit


CENTOR staat bekend om zijn PREMIUM kwaliteit. De vouwdeuren zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, met aandacht voor elk detail om duurzaamheid en esthetiek te waarborgen. Deze vouwdeuren zijn geschikt voor veeleisende klanten die geen concessies willen doen aan kwaliteit en stijl.


2.

Geïntegreerde Screens en Horren


De CENTOR-vouwdeuren hebben unieke geïntegreerde screens en horren die zorgen voor optimale ventilatie en bescherming tegen insecten. De screens zijn geïntegreerd in het kozijn van de deur, waardoor er een aantrekkelijk en functioneel geheel ontstaat.

3.

Diverse uitvoeringen mogelijk


Een bijzonder kenmerk van de CENTOR vouwdeuren is de mogelijkheid voor unieke opstellingen zoals een volledig open hoek, loopdeuren die 180 graden openen of het wideview systeem.


PREMIUM Kwaliteit


Hoogwaardig materiaal en zorgvuldige engineering zorgen ervaar dat uw vouwdeur jarenlang zal meegaan.

Logo kwaliteit

Verborgen hardware


De verborgen AutoLatch hevels en intern geplaatste scharnieren zorgen dat u ongestoord van uw uitzicht kunt genieten.

Logo uitzicht

Soepele bediening


Dankzij zorgvuldig onderzoek en een gepatenteerde loopwerk, bedient u uw deuren zonder moeite.

Logo bediening

Screens en horren


Geïntegreerde screens beschermen u en uw huis tegen zonlicht en insecten of zijn verborgen wanneer u dat wenst

Logo screen

Optimale isolatie


Geniet in elk seizoen van een comfortabel klimaat met hoogwaardige afdichtingen en geïsoleerd glas

Logo weer

Maatwerk


Al onze producten worden voor u op maat geproduceerd. Zo geniet u van een perfect passend product dat volledig naar uw wensen is samengesteld.

Logo maatwerk

Onze CENTOR Vouwdeuren met geïntegreerde screens en horren:


De CENTOR ingebouwde horren voor vouwdeuren zijn van ongeëvenaarde kwaliteit, worden ingebouwd in het kozijn en kunnen worden gecombineerd met zonwerend of verduisterend doek. Met de steeds warmere winters neemt het aantal insecten toe. Met onze geïntegreerde horren beschermt u uw woning tegen ongewenste beestjes.


Combineert u uw hor met een zonwerend of verduisterend doek, dan zorgt u in een handomdraai voor privacy en bescherming tegen zonlicht. Daarnaast blijkt uit onafhankelijke testen dat het verduisterende doek de isolatiewaarde van uw vouwdeur verhoogt met maar liefst 17%.


De geïntegreerde horren zijn verkrijgbaar voor de 200 en 400 series, maar kunnen ook aan uw bestaande schuif- of vouwpui worden toegevoegd.

Horren


Kies voor een standaard of fijne structuur. De horren van CENTOR beschermen uw woning tegen ongewenste insecten.

Zonwerend of verduisterend doek


Verkrijgbaar in diverse patronen en kleuren zorgen de screens van CENTOR voor privacy en bescherming tegen de zon. Wanneer niet in gebruik zijn de screens verborgen in het kozijn van uw deur.

PREMIUM materialen en coatings


Gebouwd uit thermisch onderbroken aluminium profielen, zullen de CENTOR vouwdeuren een leven mee gaan. De profielen worden eerst bewerkt en op maat gemaakt en daarna pas gepoedercoat, waardoor alle vlakken beschermt zijn tegen corrosie.


100 en 200 serie


Uitgevoerd met een 10 mm. dikke afwerking van Europees eiken aan de binnenzijde en duurzaam en onderhoudsvrij aluminium aan de buitenzijde.

Houten vouwpui
Aluminium vouwpui

300 en 400 serie


Volledig geproduceerd uit hoogwaardig thermisch onderbroken aluminium profielen, binnen en buiten gecoat op elke gewenste kleur en textuur.

Een leven lang genieten van uw vouwdeur


Door wereldwijd langdurig te testen en ontwikkelen zijn de CENTOR producten bestand tegen dagelijks gebruik onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Volgens de hoogste standaards getest op isolatiewaarde, weerbestendigheid en continu gebruik bieden onze vouwdeuren optimale bescherming en comfort terwijl een lange levensduur wordt gewaarborgd. Ook de screens en horren zijn getest op botsingen en cycli, zodat u zeker kan zijn van langdurig gemak. 

Trout lake, Washington Amerika

Tijdens de zomer

Open vouwpui zomer
Gesloten vouwpui winter

Trout lake, Washington Amerika

Tijdens de winter

Altijd op maat en naar wens


Elke CENTOR deur of raam wordt op maat en volgens uw unieke specificaties geproduceerd, zo wordt een optimale passing gegarandeerd en voldoet uw nieuwe deur aan al uw wensen qua uitvoering en details.


Als CENTOR dealer zorgen wij ervoor dat de producten worden geleverd en geïnstalleerd met de hoogste service en ervaring voor onze klanten. Wij staan voor klaar voor, tijdens, maar ook na het traject om aan uw wensen en vragen te voldoen.

Fabriek Centor
Productie Centor

Neem contact op voor uw nieuwe vouwdeur:

Veel gestelde vragen:


Welke uitvoeringen zijn er mogelijk?
Onze CENTOR vouwdeuren of vouwpuien zijn leverbaar in tal van uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor wel of geen loopdeur, in het midden, links of rechts. Er zijn hoekopstellingen zonder vaste stijl mogelijk, wide angle, hout en/of aluminium. De mogelijkheden zijn eindeloos. We komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Van welk materiaal worden vouwdeuren gemaakt?De producten van CENTOR worden samengesteld uit hoogwaardig aluminium, Europees eiken en enkel de allerbeste hardware. De profielen worden voorzien van hoogwaardige coatings en het houtwerk wordt onbewerkt, in blanke lak of in een primer opgeleverd.

Hoe lang duurt de montage van een vouwdeur?Afhankelijk van de vereiste bouwkundige ingrepen duurt de montage van een vouwdeur doorgaans twee dagen. Op dag één worden het kozijn en de deuren geplaatst en afgeschermd tegen vuil en beschadigingen. Zodra de aannemer klaar is met de bouw werkzaamheden en alles is afgewerkt komen we terug om uw volledige deur en eventueel screen af te maken en op te leveren.

Welke glas soort zit er in een vouwdeur?Onze CENTOR vouwdeuren zijn leverbaar met dubbel, triple of vandaal bestendig glas. De deuren kunnen ook zonder beglazing worden geleverd, zodat de invulling met de rest van uw woning kan worden gematcht. (zonder beglazing 26 of 36 mm. mogelijk.)