Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

Horizontale glazen schuifwand

Ontdek comfort en klasse

PRAKTISCH EN STIJLVOL

Ontdek de elegantie en functionaliteit van horizontale glazen schuifwanden bij Heerding. Onze hoogwaardige schuifwanden bieden een perfecte oplossing voor zowel binnen- als buitenruimtes, waardoor u optimaal kunt genieten van het uitzicht en de natuurlijke lichtinval.


Dankzij de innovatieve en duurzame constructie, zijn onze glazen schuifwanden niet alleen stijlvol, makkelijk in gebruik en een echte toevoeging aan uw woning, veranda, buitenverblijf of tuinkamer.


Verhoog de waarde en het comfort van uw woning met de duurzame, veelzijdige en stijlvolle oplossingen van Heerding. Bezoek onze website om meer te weten te komen over ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Voordelen van een horizontale glazen schuifwand:

1.

Verbind binnen met buiten


Met horizontale glazen schuifwanden kunt u uw binnenruimte naadloos verbinden met uw buitenruimte. Op mooie dagen opent u de wanden en geniet u van een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Uw ruimte voelt groter aan en u kunt optimaal van het buitenleven genieten.

2.

Optimaal uitzicht


Maximale natuurlijke lichtinval en uitzicht: Onze horizontale glazen schuifwanden laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een panoramisch uitzicht op uw omgeving, waardoor uw ruimte een lichte en luchtige sfeer krijgt, of het nu gaat om weelderige groene landschappen, een sprankelende skyline of een serene zonsondergang.

3.

Flexibel en gebruiksvriendelijk


Horizontale glazen schuifwanden zijn eenvoudig te bedienen en bieden flexibiliteit in het gebruik van uw ruimte. U kunt de wanden gemakkelijk openen en sluiten om het gewenste klimaat en functionaliteit te creëren, of het nu gaat om een open indeling voor een feestje of een afgesloten ruimte voor warmte en comfort.


Wat onze horizontale glazen schuifwand zo goed maakt:


Wij leveren niet zomaar een schuifwand: We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, op maat gemaakte producten. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en stijlvol.

Logisch loopwerk


Dankzij ons degelijke loopwerk opent u uw schuifpui geruisloos en eenvoudig. De dubbele Nylon® loopwielen zijn onzichtbaar geïntegreerd in het aluminium frame en hebben een draagvermogen van maar liefst 150 Kg.


Robuuste rails


Onze vloerrail is simplistisch maar robuust. Door de RVS geleiders waarborgen we een duurzaam en soepel rollend geheel.  Onze rails is extra laag voor een prettige doorloop en heeft speciaal ontworpen eindkappen voor een effectieve afwatering.

Intelligente isolatie


Uniek aan ons systeem is de toepassing van 'Thermal-glass'. Het optioneel geïsoleerde glas zorgt voor een minimaal warmteverlies waardoor kou buiten blijft. Door de combinatie met labyrint profielen, Mohair® borstels en dubbele rubbers wordt een tochtvrije afdichting gecreëerd en kunt u comfortabel genieten.


Wij werken met

Vertrouwde merken:

FAAC

VINFLEX

CENTOR

GU

Geïnteresseerd in onze producten ?

Neem contact met ons op voor advies of een offerte


Wij leveren niet zomaar een schuifwand: Onze focus ligt op het gebruik van hoogwaardige, op maat gemaakte producten en het bezorgen van een naadloze ervaring voor onze klanten. Van advies op maat tot vakkundige montage, wij streven ernaar om uw deurervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.

Neem contact op voor uw nieuwe glazen schuifwand: