Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

FLEXIBEL SPELEN MET ZONLICHT

LUXELIFT PERGOLA

CREEER EEN EXTRA LEEFRUIMTE

Luxe Pergola

Creëer een heerlijke plek waar u elk seizoen van kunt genieten met onze LuxeLift Pergola met elektrisch bedienbare lamellen in het dak. Deze moderne toevoeging aan uw buitenruimte biedt niet alleen bescherming tegen de zon en regen, maar geeft ook een gevoel van gemak en luxe.


Met een druk op de knop kunt u de lamellen van onze LuxeLift pergola openen of sluiten, waardoor u de perfecte balans tussen zonlicht en schaduw creëert. Op warme dagen speelt u met het zonlicht, zodat u van heerlijke schaduw geniet terwijl de warme lucht door het dak weg kan.


De LuxeLift pergola's zijn moeiteloos aan te passen. Of u nu een gezellige buitenruimte wilt creëren voor ontspanning of een elegante setting voor een diner, met onze LuxeLift pergola bent u klaar om elke dag in uw tuin te genieten.


Maak van uw buitenruimte een verlengstuk van uw huis en ervaar het gemak en comfort van onze LuxeLift pergola's.

Voordelen van onze LuxeLift pergola:

1.

Creeer een veelzijdige buitenruimte


Met onze LuxeLift pergola creeert u een extra buitenruimte met veelzijdige toepassingen. U kunt de pergola gebruiken als beschutte zithoek, een overdekte eetruimte of uitbreiden tot volwaardige tuinkamer met onze glazen schuifwanden of een screen.

2.

Flexibele controle over zonlicht


Het elektrisch bedienbare lameldak kunt u eenvoudig openen of sluiten om de gewenste hoeveelheid zonlicht en schaduw te creëren. Op warme dagen biedt de open lamelstructuur bescherming tegen direct zonlicht, terwijl de warmte weg kan.

3.

Gemak van elektrische bediening


De op afstand bestuurbare motor maakt het gebruik van de pergola eenvoudig en moeiteloos. Met een druk op de knop kunt u de lamellen aanpassen aan uw behoeften, waardoor u zonder gedoe kunt genieten van uw buitenruimte.


Wat onze LuxeLift pergola's zo goed maakt:


Wij leveren niet zomaar een pergola: We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, op maat gemaakte producten. Duurzaam, gebruiksvriendelijk en stijlvol.

Veelzijdig


Onze LuxeLift pergola's zijn geschikt als serre, tuinkamer, veranda of afdak voor een terras. U kunt kiezen voor een vrijstaan of half vrijstaand model, bijvoorbeeld tegen uw woning.

Waterdicht


Door het gebruik van speciaal ontwikkelde lamellen is het gesloten dak absoluut waterdicht. Regenwater wordt intern afgevoerd, zodat u droog kunt genieten.

Modulair


Breidt de LuxeLift pergola uit met horizontaal of verticaal schuivende glaswanden, of kies voor privacy en schaduw met een screen. In de winter zit u warm met een ingebouwde heater en heeft u sfeervol licht van de ingebouwde LED verlichting.

Stijlvol


Onze pergola's worden in elke gewenste RAL kleur gecoat met de uiterst duurzame Qualiqoat poedercoating. Schroefverbinding zijn onzichtbaar weggewerkt en zelfs de hemelwater afvoer wordt intern geregeld.

Maatwerk


Onze pergola's worden uitsluitend op bestelling geproduceerd en zijn in tal van afmetingen beschikbaar. Bij grotere overspanningen worden systemen gekoppeld, zodat we altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Solide


Onze pergola's hebben een maximale sneeuwlast van 90 Kg per M2 en zijn storm bestendig. De zwaar uitgevoerde aluminium constructie is samengesteld met RVS bouten en

Laat u adviseren

Maak uw buitenervaring rijker en geniet in elk seizoen van een multifunctionele buitenruimte

Veel gestelde vragen:


Welke uitvoeringen zijn er mogelijk?
Onze LuxeLift pergola's zijn leverbaar als half of geheel vrijstaande constructie. Door systemen te koppelen kunnen we grote overspanningen maken. De pergola's kunnen met een vrije overspanning van maximaal 6 meter breed of 7,4 meter diep worden geproduceerd. De hoogte wordt, afhankelijk van uw wensen, op maat voor u bepaald. U krijgt een optimale passing en een maximaal genot.

Van welk materiaal worden LuxeLift pergola's gemaakt?Onze LuxeLift pergola's zijn samengesteld uit duurzaam aluminium en RVS bevestigingsmaterialen. De geëxtrudeerde aluminium profielen worden met speciaal ontworpen hoekstukken gekoppeld en zo vormt zich een stevig geheel. Aluminium is tot wel 98% te recyclen, onze pergola's zijn dus duurzaam.

Hoe lang duurt de montage van een pergola?Hoe lang het plaatsen van uw nieuwe buitenruimte duurt is afhankelijk van de uitvoering en accessoires die u heeft gekozen. Tijdens het voortraject zullen wij bekijken wat er gedaan moet worden en krijgt u een duidelijke omschrijving en planning.

Op welke ondergrond kunnen jullie monteren?Onze LuxeLift pergola's worden aan de vloer verankerd, wat wil zeggen dat er een voldoende stevige ondergrond moet zijn. Een stabiele en waterpas betonvloer is uitermate geschikt, bij straatwerk of klinkers zal er een extra fundering worden aangebracht. Dit kan in samenwerking met uw hovenier of wij regelen het voor u. Er is altijd een oplossing.

Neem contact op voor uw nieuwe LuxeLift pergola: