Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

INDUSTRIEDEUR OP MAAT

De kwaliteitsoplossing voor uw bedrijf

Onze industriedeuren voldoen aan de strengste richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De industriedeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting.


Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve deuren en innovatieve specials. van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur.


Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.


Onze brochure geeft een gedetailleerd overzicht van onze modellen, materialen, productvarianten en specials. Op basis hiervan kijken we samen met u naar een geschikte oplossing. Ook voor uw overige gevel elementen bieden wij kwaliteitsoplossingen.

Bekijk onze brochure voor details en informatie:

Pro-Line A40 CUBE vouwhefdeur, als de inbouwruimte beperkt is!

De CUBE is de perfecte oplossing als de inbouwruimte beperkt is.
De secties van de CUBE vouwen zich compact achter de dagopening
op, waardoor een beperkte inbouwdiepte geen probleem is.


De CUBE is leverbaar als A40 (aluminium), eventueel gecombineerd
met S40 (staal), secties. Het toepassen van aluminium secties geeft
veel creatieve vrijheid in de opbouw van de deur. Wij maken
uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten voor een lange
probleemloze levensduur.


De CUBE is ons technische paradepaardje. Het robuuste concept en het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen een probleemloos gebruik.De CUBE is een betrouwbare en duurzame aluminium deur met zeer veel variatiemogelijk-heden. Iedere
deur wordt compleet naar uw individuele wensen ontworpen en gefabriceerd. Dit maakt iedere CUBE uniek en passend bij de styling van uw gebouw en uw corporate identity.Meer van onze producten:

Spiraaldeuren: Ongeëvenaard in snelheid en betrouwbaarheid


Spiraaldeuren zijn geavanceerde en ruimtebesparende oplossingen voor verschillende commerciële en industriële omgevingen. Deze innovatieve deuren openen en sluiten zich als een spiraal, waardoor ze zeer geschikt zijn voor ruimtes waar traditionele deuren moeilijk te installeren zijn vanwege beperkte ruimte.


Spiraaldeuren bieden niet alleen een efficiënte toegang, maar ook een hoge mate van isolatie en beveiliging. Ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren, zodat ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in verschillende architecturale ontwerpen. Kies voor de veelzijdigheid en duurzaamheid van spiraaldeuren en optimaliseer de functionaliteit van jouw ruimte.


Vouwdeuren: Oerdegelijk en razendsnel!


Industriële vouwdeuren bieden een praktische en veelzijdige oplossing voor diverse industriële toepassingen. Met hun robuuste constructie en flexibele ontwerp zijn deze deuren ideaal voor ruimtes waar ruimtebesparing en snelle toegang essentieel zijn.


Of het nu gaat om magazijnen, productiefaciliteiten, showrooms of garages, industriële vouwdeuren zorgen voor een efficiënte afsluiting en kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten. Ze zijn verkrijgbaar in grote afmetingen en verschillende afwerkingen om te voldoen aan specifieke eisen voor functionaliteit, veiligheid en esthetiek.


Ontdek de voordelen van industriële vouwdeuren voor uw bedrijf en optimaliseer de toegang tot uw industriële ruimte.