Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

Verticale schuifwand

Ontdek de elegantie

UNIEK IN IEDER OPZICHT

Serre met glazen schuifwanden

Een verticale schuifwand is een unieke oplossing. In tegenstelling tot traditionele oplossingen, die vaak tekortschieten qua uitstraling en functie, biedt onze verticale schuifwand een totaal nieuwe ervaring.


Stelt u zich voor: met een druk op de knop beweegt het glas van boven naar beneden, waardoor u een dichte serre transformeert tot een luchtige open veranda. Frisse lucht komt binnen en uw glazen wand veranderd in een veilige leuning.


Met de verticale schuifwand omarmt u de schoonheid van elk seizoen. U kunt genieten van het uitzicht buiten, terwijl u binnen comfortabel blijft. Bij mooi weer is een grote opening met een druk op de knop gerealiseerd.


Laat onze schuifwanden u helpen om elke dag volop van het leven te genieten.

Voordelen van een verticale glazen schuifwand:

1.

Ruimtelijkheid


Verticale schuifwanden creëren een gevoel van ruimtelijkheid. Door het gebruik van glas wordt natuurlijk licht maximaal benut en vervagen de grenzen tussen binnen en buiten, waardoor de ruimte groter en luchtiger aanvoelt.

2.

Flexibiliteit


Op mooie dagen kunt u de wanden openen en de binnenruimte verbinden met de buitenruimte. Op minder ideale dagen bieden de gesloten wanden bescherming tegen weersinvloeden terwijl u toch van het uitzicht blijft genieten.

3.

Esthetiek


Ze geven een eigentijdse uitstraling en verbeteren de algehele architectonische aantrekkingskracht van uw woning. Daarnaast zorgen ze voor een harmonieuze integratie van je binnen- en buitenomgeving, wat de visuele aantrekkingskracht vergroot.


Ontdek de technische voordelen


Wat maakt onze verticale schuifwanden zo goed?

DUURZAME AANDRIJVING


De combinatie van een A-merk Somfy® buismotor en RVS aandrijfketting maakt ons verticale schuifwand systeem tot een duurzame oplossing. De geïsoleerde binnen en buitenpanelen van de bovenbak zorgen voor optimale isolatie voor geluid en warmte.

INNOVATIEVE GELEIDERS


Gesegmenteerde geleiders met kunststof koudebrug en aluminium koppelstukken zorgen voor een stevig geheel, met optimale isolatie. Het unieke aandrijfsysteem met contra gewicht zorgt voor een soepele beweging en verlengd hiermee de levensduur van de motor.

WATER BLIJFT BUITEN


Met het unieke drainagesysteem krijgt regenwater geen kans. Speciaal ontworpen koppelstukken zorgen dat regenwater buiten blijft, zelfs op een lichte helling.

Wij werken met

Vertrouwde merken:

FAAC

VINFLEX

SH Deurenservice

GU

Geïnteresseerd in onze producten ?

Neem contact met ons op voor advies of een offerte


Wij leveren niet zomaar een schuifwand: Onze focus ligt op het gebruik van hoogwaardige, op maat gemaakte producten en het bezorgen van een naadloze ervaring voor onze klanten. Van advies op maat tot vakkundige montage, wij streven ernaar om uw deurervaring zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken.