Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

Garagedeuren in alle maten, stijlen en uitvoeringen

Neem contact met ons op voor gratis advies per telefoon, mail, of gewoon bij u thuis.

High-Line, elegante allure


Voor veel mensen biedt de High-Line garagedeur de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Niet voor niets zijn de deuren uit de High-Line serie de meest verkochte uit ons assortiment. De serie omvat drie duidelijke structuren, Woodgrain, Stucco en Satin. Tevens heeft u per structuur de keuze uit meerdere soorten belijning, van modern tot klassiek. Uw deur wordt voor u op maat gemaakt en in de door u gewenste kleur geleverd.

Kijk voor inspiratie in onze brochure:

Wood-Line, uit het beste ‘hout’ gesneden


Gaat uw voorkeur uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook? Dan biedt de Wood-Line serie u volop keus. De Wood-Line panelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven uw huis een geraffineerde sfeervolle uitstraling. Ze zijn echter zo ‘hard’ als staal.


Vier keuzes Wood-Line panelen

De basis van de Wood-Line garagedeur wordt, net als die van de High-Line, gevormd door 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende en brandvertragende schuimkern. De panelen zijn voorzien van uiteenlopende houtstructuren. Dit geeft de deur het warme gevoel en exclusieve aanzien van echt hout. De extra dikke stalen beplating garandeert een lange levensduur. De panelen zijn bovendien, in tegenstelling tot echt hout, nagenoeg onderhoudsvrij.


Bekijk onze brochure voor inspiratie:

Design-Line, architectonisch statement

Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in zes verschillende designs: Micro, Antra, Granite, Quartz, Nero en Corten. Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos.


Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch.


Kijk voor inspiratie in onze brochure:


Design-Line Micro


De microprofilering van de Design-Line Micro geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De Micro is standaard leverbaar in vier kleuren: RAL 7016, 9006, 9007 en 9016.

Design-Line Antra


De Design-Line Antra is uitgevoerd in een fraaie antraciet kleur en is voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft uw garagedeur een moderne uitstraling, geheel passend bij de nieuwste trends en architectuur.

Design-Line Granite


De hoogwaardige oppervlakte structuur gecombineerd met de  donkergrijze uitstraling maken van de Granite een  absolute aanrader! De Granite is een voorbeeld van goede smaak die klasse toevoegt aan uw huis.

Design-Line Quartz


Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw garagedeur, dan kunt u ook kiezen voor het Quartz model. De bijzondere quartzgrijze textuur van dit design zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling. U zult van elke deur uit de Design-Line serie jarenlang probleemloos genieten.

Nero


De Design-Line Nero heeft een stoere uitstraling. Dit matzwarte paneel met fijne structuur komt goed tot zijn recht in de hedendaagse architectuur.


Design-Line Corten


Laat je verrassen door de prachtige uitstraling van dit paneel, dat de natuurlijke roestpatina van Corten staal perfect nabootst. De Design Line Corten voegt moeiteloos stijl toe aan een strakke en moderne architectuur.

Top-Line, ultieme creatieve speelruimte

De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur, met oneindig veel variatiemogelijkheden. De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling.


Top-Line luxe garagedeur

Onbegrensde mogelijkheden


Het aluminiumframe van de Top-Line garagedeur kan worden gevuld met uiteenlopende soorten vullingen. Door transparante en gesloten vullingen te combineren, kunt u de deur een compleet eigen styling geven. Zowel de hoogte als de breedte van de secties zijn optimaal aan te passen aan uw garage, hierdoor ontstaat een zeer harmonisch geheel. Ook de
kleurmogelijkheden van het frame en de vullingen zijn haast onbegrensd en kunnen onafhankelijk van elkaar worden gekozen.


U heeft binnen de Top-Line serie optimale creatieve vrijheid. Samen ontwerpen wij een kwaliteitsdeur die qua uitstraling, kleur en vlakverdeling volledig past bij uw woning en stijl. Wij beschikken over de kennis, vaardigheden en productiemogelijkheden om ook aan meer complexe individuele wensen tegemoet te komen.


Top-Line secties zijn tevens toepasbaar als beglaasde sectie bij zowel de High-Line, Wood-Line en de Design-Line serie. Hiermee verfraait u niet alleen het uiterlijk van uw deur maar u creëert hierdoor extra lichtopbrengst in uw garage.

Geleidingssystemen, de stille kracht

Voor het openen en sluiten van uw garagedeur wordt gebruikgemaakt van een geleidingssysteem. Dit systeem is net als de garagedeur altijd maatwerk. De kwaliteit en stabiliteit van dit systeem bepalen voor een belangrijk deel de levensduur van uw garagedeur. Wij hebben daarom bewust gekozen voor innovatief geconstrueerde rails. De geleidesystemen zijn vervaardigd van hoogwaardig gegalvaniseerd staal.

Een kwaliteitsoplossing
voor iedere inbouwsituatie


Met vijf verschillende railsystemen (TS100, G200, G160, G100 en R60) is er voor iedere garage en elke inbouwsituatie een  kwaliteitsoplossing. De constructie van onze systemen zorgt ervoor dat de garagedeur soepel opent en sluit. De TS100 is voorzien van trekveren en de G200, G160, G100 en R60 zijn voorzien van torsieveren.

Smart Connection®


Al onze railsystemen zijn met oog voor detail geconstrueerd. Het gepatenteerde Smart Connection (R) systeem is hier een goed voorbeeld van. Een smart connection verbinding zorgt voor een naadloze verbinding tussen alle
looprails. Het resultaat is een  verbinding die een geruisloze loop van de deur garandeert en onveilige scherpe stootranden vermijdt.

Robuuste kwaliteit


Voor onze innovatief  geconstrueerde railsystemen gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige materialen van industriële kwaliteit, om een lange levensduur te garanderen.
Zo passen we in alle vijf  railsystemen kogelgelagerde looprollen toe, die een soepele en geruisloze loop van de deur  garanderen.

10 jaar fabrieksgarantie op onze High-Line garagedeuren.

U bent verzekerd van zorgeloos gebruik.

Een garagedeur moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. Bovendien wilt u een deur die gegarandeerd duurzaam en veilig is. Dat geldt voor zowel de constructie en de gebruikte materialen als voor alle onderdelen. Bij de aanschaf van een nieuwe garagedeur bent u verzekerd van jarenlang probleemloos gebruik, daar zorgen wij voor!


Het vertrouwen dat wij hebben in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze High-Line garagedeuren komt tot uiting in de garantie die we u geven: 10 jaar volledige garantie op de deur én 5 jaar op de elektrische aandrijving. De garantie van High-Line is voor u een zekerheid en benadrukt de nieuwe norm!

10 jaar fabrieksgarantie

Neem contact op voor uw nieuwe garagedeur

Heerding, uw partij voor deuren, puien en schuifwanden

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat, is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter.  Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Kwaliteit en maatwerk zijn immers onze standaard.